Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.
Kursus
Råvarer i køkkenet - trin 1
Du kan anvende, opbevare og klargøre de mest anvendte råvarer i produktionskøkkenet og vurdere hver råvare ud fra kvalitet, økologi, næringsværdi og modningsforhold. Du kan også kalkulere forbrug og svindprocent for en given ret. Der findes også et trin 2 af kurset.
Fakta
- Navn:
- Råvarer i køkkenet - trin 1
- Type:
- Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
- Varighed:
- 2 dage
- Adgangskrav:
- Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
- Økonomi:
- Deltagerbetaling 208 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
- FKB-nr.:
- 2281
- Fagkode:
- 48826-
-
Mål
Du kan for de mest anvendte råvarer i produktionskøkkenet:- Anvende og vurdere råvarerne ud fra kvalitet og økologi, sæson og næringsværdi.- Opbevare og klargøre den enkelte råvare korrekt og kontrollere modningsforhold. - Medvirke ved bestilling og indkøb af råvarer samt beregne forbrug for en given ret.