Produktionsmedarbejdere og teamledere, som arbejder med professionel forplejning på offentlige og private køkkener.
Optimering i madproduktion
Fakta
- Navn:
- Optimering i madproduktion
- Type:
- Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
- Varighed:
- 3 dage
- Adgangskrav:
- Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
- Økonomi:
- Deltagerbetaling 208 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
- FKB-nr.:
- 2286
- Fagkode:
- 48798-
-
Mål
Du kan:- Anvende metoder til kvalitetssikring af madproduktion og optimere køkkenets ydelser.- Anvende LEAN principperne til at fremme køkkenets produktion og kan anvende metoder til kvalitetsudvikling som fx DDKM og ISO 22000 i den sammenhæng.- Anvende LEAN principperne i en madproduktion, der inddrager brugerindflydelse i den ugentlige kostplanlægning. - Med udgangspunkt i egen arbejdsplads konstruere, hvordan Den Danske Kvalitetsmodel og Lean principperne kan anvendes til optimering af madproduktionen.Du kan:- Anvende parametre for kvalitet ved madproduktion i institutionskøkkener og ved, hvordan kvalitetssikring og arbejdsmiljø kan optimere køkkenets ydelser. - Anvende LEAN principperne til at optimere køkkenets produktion og kender til de metoder, der kan anvendes til kvalitetsudvikling i et produktionskøkken såsom DDKM og ISO 22000. - Anvende LEAN principperne i en madproduktion, der inddrager brugerindflydelse i den ugentlige kostplanlægning - Med udgangspunkt i egen arbejdsplads konstruere hvordan Den Danske Kvalitetsmodel og Lean principperne kan anvendes til optimering af madproduktionen.