Teamledere, som arbejder med professionel forplejning på offentlige og private køkkener, og som har erfaringer med udvikling og styring af madproduktion i køkkener.
Kursus
Take-away koncept i daglig madproduktion
Du kan med baggrund i erfaringer med driftsstyring og udvikling af madproduktion i køkkener udvikle et koncept for take-away-retter til køkkenets brugergrupper. Endvidere vil du kunne planlægge produktionsflow på baggrund af viden om hygiejne, deklarering og emballering af take-away måltider samt deklarere retter til take-away produkter.
Fakta
- Navn:
- Take-away koncept i daglig madproduktion
- Type:
- Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
- Varighed:
- 2 dage
- Adgangskrav:
- Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
- Økonomi:
- Deltagerbetaling 208 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
- FKB-nr.:
- 2286
- Fagkode:
- 48779-
-
Mål
Du kan i tilknytning til køkkenets daglige drift og madproduktion udvikle et koncept for take -away-retter til køkkenets brugergrupper.Du kan planlægge produktionsflow på baggrund af viden om hygiejne, deklarering og emballering af take-away måltider.Du kan deklarere retter til take-away produkter.