Kursus

Vagt- og elevplanlægning på hotel og restaurant

På kurset får du den nødvendige viden, de rette redskaber og de praktiske færdigheder til at udarbejde og formidle vagtplan til kolleger i virksomheden. Du vil på kurset få tilstrækkelig indsigt i uddannelsesplaner og praktiknål for elever, så du kan medvirke ved vagtplanlægningen af elevens daglige opgaver.

Fakta

Navn:
Vagt- og elevplanlægning på hotel og restaurant
Type:
Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
Varighed:
1 dag
Adgangskrav:
Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
Økonomi:
Deltagerbetaling 208 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
FKB-nr.:
2279
Fagkode:
48588-

-

Målgruppe

Kurset er henvendt til medarbejdere inden for hoteller og restauranter, der har til opgave at medvirke ved planlægning og udarbejdelse vagtplaner

Mål

Deltageren kan i det daglige arbejde på hotel og restaurant:- Lave vagtplaner med udgangspunkt i branchevejledninger, gældende regler og overenskomster, herunder særlige regler og forhold for elever. - Medvirke ved planlægningen af det daglige arbejde og formidle informationer vedrørende vagtplanen til kolleger. - Medvirke i den indbyrdes vidensdeling om det daglige arbejde blandt kolleger.

Varighed

1 dag

Prøve

Der er en skriftlig prøve til uddannelsen

Økonomi

De fleste AMU-kurser koster et mindre beløb i deltagerbetaling.

Deltagerbetalingen afhænger af din uddannelsesbaggrund. I nogle tilfælde kan den bortfalde.

Du kan søge VEU-godtgørelse til at dække tab af arbejdsindtægt, hvis du opfylder betingelserne.

Se Økonomi under AMU.