Kurset er henvendt til medarbejdere inden for hoteller og restauranter, der har til opgave at medvirke ved planlægning og udarbejdelse vagtplaner
Kursus
Vagt- og elevplanlægning på hotel og restaurant
På kurset får du den nødvendige viden, de rette redskaber og de praktiske færdigheder til at udarbejde og formidle vagtplan til kolleger i virksomheden. Du vil på kurset få tilstrækkelig indsigt i uddannelsesplaner og praktiknål for elever, så du kan medvirke ved vagtplanlægningen af elevens daglige opgaver.
Fakta
- Navn:
- Vagt- og elevplanlægning på hotel og restaurant
- Type:
- Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
- Varighed:
- 1 dag
- Adgangskrav:
- Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
- Økonomi:
- Deltagerbetaling 208 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
- FKB-nr.:
- 2279
- Fagkode:
- 48588-
-
Mål
Deltageren kan i det daglige arbejde på hotel og restaurant:- Lave vagtplaner med udgangspunkt i branchevejledninger, gældende regler og overenskomster, herunder særlige regler og forhold for elever. - Medvirke ved planlægningen af det daglige arbejde og formidle informationer vedrørende vagtplanen til kolleger. - Medvirke i den indbyrdes vidensdeling om det daglige arbejde blandt kolleger.