Faget henvender sig til personer, der arbejder med eller gerne vil arbejde med mad i et multikulturelt miljø.
Kursus
Internationalisering af mad
Faget giver forudsætninger for at arbejde med råvarer fra andre dele af verden og fremstille mad til kunder med forskellig kulturel baggrund.
Fakta
- Navn:
- Internationalisering af mad
- Type:
- Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
- Varighed:
- 5 dage.
- Adgangskrav:
- Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
- Økonomi:
- Deltagerbetaling 208 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
- FKB-nr.:
- ?
- Fagkode:
- 4426-
Internationalisering af mad er et enkeltfag fra uddannelsen til ernæringsassistent.
Mål
Målet er, at du på baggrund af viden om og forståelse af det globaliserede samfund kan samarbejde og servicere på en multikulturel arbejdsplads.
Du lærer at anvende råvarer fra andre dele af verden og fremstille sund og velsmagende mad under hensyn til de aktuelle kundegruppers kulturelle baggrund.
Kvalifikationsniveau
Kurserne er placeret på niveau 4 i den danske kvalifikationsramme for livslang læring. Kvalifikationsrammen går fra niveau 1-8 og definerer det forventede udbytte af undervisningen. Læs mere om Kvalifikationsniveau for voksenuddannelser