Produktionsmedarbejdere, som arbejder med professionel forplejning på offentlige og private køkkener.
Kursus
Diæter ved velfærdssygdomme
Du kan tilberede og anrette måltider til personer på en given diæt ud fra viden om diætprincipper og fødevarerestriktioner. Du kan endvidere anvende specialprodukter i forhold til diæten. Kursets kompetencer kan opnås i forhold til diabetes, hjertekarsygdomme, energireduceret kost.
Fakta
- Navn:
- Diæter ved velfærdssygdomme
- Type:
- Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
- Varighed:
- 3 dage
- Adgangskrav:
- Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
- Økonomi:
- Deltagerbetaling 208 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
- FKB-nr.:
- 2286
- Fagkode:
- 48790-
-
Mål
- Du kan tilberede og anrette måltider til personer på en given diæt ud fra viden om diætprincipper og fødevarerestriktioner. - Du kan anvende specialprodukter i forhold til diæten.Kursets kompetencer kan opnås i forhold til følgende emner:___ Diabetes___ Hjertekarsygdomme___ Energireduceret kost