Kurset retter sig mod ikke-faglærte, der arbejder eller ønsker at arbejde med servering ved selskaber og konferencer.
Kursus
Servering ved selskaber og konferencer
Med kurset opnår du viden og færdigheder, som gør dig i stand til at dække op til selskaber og konferencer, hvor du foretager fadservering, tallerkenservering og anretning til buffet.
Fakta
- Navn:
- Servering ved selskaber og konferencer
- Type:
- Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
- Varighed:
- 3,0 dage.
- Adgangskrav:
- Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
- Økonomi:
- Deltagerbetaling 208 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
- FKB-nr.:
- 2279
- Fagkode:
- 20936-
-
Mål
Du opnår viden, som gør dig i stand til:- At beskrive, hvordan lokaler kan indrettes hensigtsmæssigt til selskaber og konferencer.- At forklare faglige arbejdsmetoder til servering på en ergonomisk hensigtsmæssig måde.- At forklare de faglige regler for borddækning til selskaber og konferencer.På baggrund af denne viden opnår du færdighed i:- At dække op til selskaber og konferencer.- At foretage fadservering, tallerkenservering og anretning til buffet.