Kursus

Brugerdreven måltidsudvikling

Du kan udarbejde en strategi for indførelse af brugerdreven måltidsudvikling med baggrund i ledelseserfaringer og styring af madproduktion og ud fra viden om målgruppers livssituation, kulinariske tradition og ernæringsmæssige behov. Du kan endvidere planlægge og lede processen ved indførelse af brugerdreven måltidsplanlægning.

Fakta

Navn:
Brugerdreven måltidsudvikling
Type:
Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
Varighed:
3 dage
Adgangskrav:
Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
Økonomi:
Deltagerbetaling 208 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
FKB-nr.:
2286
Fagkode:
48788-

-

Målgruppe

Ledere og teamleder, som arbejder med professionel forplejning på offentlige og private køkkener, og som har erfaringer med ledelse og forandringsprocesser.

Mål

- Du kan udarbejde en strategi for indførelse af brugerdreven måltidsudvikling i en madproduktion på baggrund af viden om målgruppers livssituation, kulinariske tradition, forventninger og ernæringsmæssige behov. - Du kan planlægge og lede forandringsprocessen i forbindelse med indførelse af brugerdreven måltidsplanlægning. - Du kan udvikle og implementere køkkenets kommunikationsstrategi målrettet brugerne ved indførelse af brugerdreven måltidsplanlægning.

Varighed

3 dage

Prøve

Der er en skriftlig prøve til uddannelsen

Økonomi

De fleste AMU-kurser koster et mindre beløb i deltagerbetaling.

Deltagerbetalingen afhænger af din uddannelsesbaggrund. I nogle tilfælde kan den bortfalde.

Du kan søge VEU-godtgørelse til at dække tab af arbejdsindtægt, hvis du opfylder betingelserne.

Se Økonomi under AMU.