Kursus

Diæter ved velfærdssygdomme

Du kan tilberede og anrette måltider til personer på en given diæt ud fra viden om diætprincipper og fødevarerestriktioner. Du kan endvidere anvende specialprodukter i forhold til diæten. Kursets kompetencer kan opnås i forhold til diabetes, hjertekarsygdomme, energireduceret kost.

Fakta

Navn:
Diæter ved velfærdssygdomme
Type:
Arbejdsmarkedsuddannelse (AMU)
Varighed:
3 dage
Adgangskrav:
Normalt ingen, dog enkelte undtagelser
Økonomi:
Deltagerbetaling 208 kr. pr. dag. Mulighed for VEU-godtgørelse
FKB-nr.:
2286
Fagkode:
48790-

-

Målgruppe

Produktionsmedarbejdere, som arbejder med professionel forplejning på offentlige og private køkkener.

Mål

- Du kan tilberede og anrette måltider til personer på en given diæt ud fra viden om diætprincipper og fødevarerestriktioner. - Du kan anvende specialprodukter i forhold til diæten.Kursets kompetencer kan opnås i forhold til følgende emner:___ Diabetes___ Hjertekarsygdomme___ Energireduceret kost

Varighed

3 dage

Eksamen

Der er ingen eksamen. Uddannelsesstedet skal udstede et uddannelsesbevis til deltagere, der efter underviserens vurdering har opnået de mål, der er beskrevet i målformuleringen.

Økonomi

De fleste AMU-kurser koster et mindre beløb i deltagerbetaling.

Deltagerbetalingen afhænger af din uddannelsesbaggrund. I nogle tilfælde kan den bortfalde.

Du kan søge VEU-godtgørelse til at dække tab af arbejdsindtægt, hvis du opfylder betingelserne.

Se Økonomi under AMU.